Alicante

Spanien
Det klarblåa vattnet kommer att trollbinda alla som besöker denna unika destination. Fantastiska gastronomiska platser, med flera kyrkor och museer som illustrerar den mycket rika kulturen och historien som har skapat detta destinationsmästerverk. Besökare kommer att mötas med ett överflöd av shopping, allt från världskända exklusiva varumärken till små, charmiga souvenirbutiker. Njut av den milda atmosfären under dagen och ta del av stadens livliga nattliv efter en lång dag i solen. Dessutom är golfbanorna inget mindre än fantastiska! Se resor till Alicante!

Golfhöjdpunkter i Alicante


Städer i Alicante

 
 
26
Golfbanor
321
Soldagar
EUR 1.71
Öl (pint)
EUR 1.43
Taxi 1 km
 
 

Saker att göra i Alicante

Shopping

Den perfekta platsen att fylla din garderob med nya spännande kläder och accessoarer. Alicante har allt från lyxiga designerbutiker till lokalt hantverk. Mercados centrala marknad är ett måste för dem som letar efter den typiska Alicante shoppingupplevelsen. För att nämna några gator för shoppingentusiaster: El Barrio, Panoramis och El Corte Inglés.

Evenemang

Det finns skäl att fira under många specifika perioder på året. Det världsberömda Cirque du Soleil kommer att vara närvarande under sommaren, allmänt ansedd som en av de bästa nöjesevenemangen i världen. Gatorna är fyllda med glada folkmassor under många evenemang under året som Hogueras de San Juan, Carnaval, Moros y Cristianos och Semana Santa & Navidad.

Mat, dryck och nattliv

Ta en paus från shoppingen och upplev den färska maten som serveras runt stadens olika hörn. Kaffet är utsökt, och måltiderna kommer i flera olika former och smaker. Horchata är den lokala Alicante-drycken som varje gastronomisk entusiast behöver prova under sitt besök. Du hittar allt från små restauranger till Michelin-stjärnor.